Autolimarija i farbanje vozila - Autokaroserija Beograd
11
page-template-default,page,page-id-11,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Autokaroserija je jedan od lidera u uslugama farbanje i autolimarija. Servis se sastoji od četiri objekta. Svaki je površine 200 kvadratnih metara. U sklopu objekata se nalaze kabina za farbanje i sušenje (komora), kao i predkomora. Servis poseduje tri dizalice i tri šablona. Na placu posedujemo i parking koji može primiti oko četrdeset vozila.

Dnevni kapacitet popravki je od dva do deset vozila, zavisno od opterećenosti servisa tokom radnog vremena.

4

objekta

3

dizalice i šablona

40

mesta na parkingu

10

vozila dnevno

Autolakiranje vozila za nas je umetnost. Koristimo boje i lakove  MAX MEYERPPG programa. Način farbanja i autolakiranja odvija se po najvišim standardima svetskih proizvođača, koji na svakih 6 meseci vrši sertifikaciju naših lakirera u trening centru kompanije EHOM, koja je naš dugogodišnji saradnik i dobavljač najkvalitetnijeg materijala iz sveta lakiranja vozila. I sve ostale materijale nabavljamo od vodećih svetskih proizvođača. Spomenimo samo neke: 4CR,SIA i 3M.

Pod našim krovom vršimo i popravke mehanike i popravke električnih kvarova na vašem vozilu. Nakon popravke u našem servisu vratićemo vam osmeh na lice, jer nećete ni primetiti da ste doživeli nezgodu sa vašim ljubimcem. Mi smo servis koji je univerzalan a svojim kvalitetom i profesionalnošću popravljamo i najluksuznije modele automobila. Izlazimo u susret svim mušterijama koji poseduju vozila raznih svetskih proizvođača: AUDIJA,BMW ,MERCEDESA PORCHEA,FERARIJA,OPELA, CITROENA, PEUGEOT, ZASTAVE i svih ostalih proizvođača, koji se voze na našim putevima. Za nas je svaka mušterija svetinja i svakome na isti način pristupa ka pronalaženju rešenja za vaš problem. Radimo i lak teretni kao i teretni program na kombi vozilima, kamionima i prikloicama proizvođača: IVECO, MAN, VOLVO, SCANIA i drugih. Preko nas imate obezbeđen šlep vozila do servisa, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Mehaničarski i elektro kvarovi

Mehaničarski i elektro kvarovi

Po potrebi servis obavlja popravke mehaničarskih i elektro kvarova nastalih udesom.

Lak teretni program

Lak teretni program

Osim servisa na vozilima iz putničkog programa,vršimo i popravke na kombi vozilima(lak teretni program).

Šlepovanje vozila

Šlepovanje vozila

Sami obavljamo prevoz vašeg vozila do našeg servisa ukoliko je postignut dogovor rokova i cene sa našim menadžerom.

Autolimarija je umetnost našeg zanimanja!